mibuso.com

Microsoft Business Solutions online community
It is currently Fri Apr 18, 2014 12:58 pm

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: Business Analysis Tool
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 9:10 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Nov 07, 1999 8:01 am
Posts: 2017
Location: Wilrijk, Belgium
Country: Belgium (be)
Business Analysis Tool
It's a software to see analysis reports and data in a graphical view. Demo package with limited analysis.

http://www.mibuso.com/dlinfo.asp?FileID=1021

Discuss this download here.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Business Analysis Tool
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 2:43 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 08, 2005 9:12 am
Posts: 2883
Location: India
Country: India (in)
The following error is coming when running the tool :


Attachments:
test.bmp
test.bmp [ 693.05 KiB | Viewed 1695 times ]

_________________
CA Sandeep Singla
http://ssdynamics.co.in
Top
 Profile E-mail WWW  
 
 Post subject: Re: Business Analysis Tool
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 10:07 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 25, 2008 9:52 pm
Posts: 0
Location: Germany/Hamburg
Country: Germany (de)
how should this tool work?
After i filled out all fields in the select database form nothing happens.
Sometimes there comes an error message that i need to check the parameters of server and database. But everything was allright! And nothing happens...
Uwe


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Business Analysis Tool
PostPosted: Wed Nov 26, 2008 12:28 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 05, 2008 1:37 pm
Posts: 88
Location: Cyprus
Country: Cyprus (cy)
I'm getting the same error as ssingla


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Business Analysis Tool
PostPosted: Fri Nov 28, 2008 6:14 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 08, 2005 9:12 am
Posts: 2883
Location: India
Country: India (in)
Can we expect some kind of support for this tool.....

_________________
CA Sandeep Singla
http://ssdynamics.co.in


Top
 Profile E-mail WWW  
 
 Post subject: Re: Business Analysis Tool
PostPosted: Sat Nov 29, 2008 8:25 am 
Offline

Joined: Tue Sep 26, 2006 2:51 pm
Posts: 143
Location: KANPUR
Country: India (in)
hi sandeep,

it shows that MSCHRT20.OCX is not registered in your system.
pls download it from net and register it with following command..

go to start-->run

'regsvr32 c:\MSCHRT20.OCX'

_________________
Nrapendra Singh
(Sr. Tech. Consultant)
Dataman Computer Systems (P) Ltd.
web :www.datamannet.com
mail :nrapendra@datamannet.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Business Analysis Tool
PostPosted: Sun Nov 30, 2008 9:53 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 08, 2005 9:12 am
Posts: 2883
Location: India
Country: India (in)
Can it be connected to a local database or it needs Navision/SQL server. I have attached the error file


Attachments:
Error.bmp
Error.bmp [ 576.05 KiB | Viewed 1454 times ]

_________________
CA Sandeep Singla
http://ssdynamics.co.in
Top
 Profile E-mail WWW  
 
 Post subject: Re: Business Analysis Tool
PostPosted: Mon Dec 01, 2008 9:10 am 
Offline

Joined: Tue Sep 26, 2006 2:51 pm
Posts: 143
Location: KANPUR
Country: India (in)
you need navision/sql server for it.

_________________
Nrapendra Singh
(Sr. Tech. Consultant)
Dataman Computer Systems (P) Ltd.
web :www.datamannet.com
mail :nrapendra@datamannet.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Business Analysis Tool
PostPosted: Mon Dec 01, 2008 11:01 am 
Offline

Joined: Thu Sep 20, 2007 11:18 am
Posts: 0
Location: chennai
Country: India (in)
am trying with NAV SP3 SQL version (Cronus) and able to detect till database. But the company is not getting detected. Is there something to be done at SQL Level or anything related to License
Rgds,
Hari


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Business Analysis Tool
PostPosted: Mon Dec 01, 2008 4:18 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 05, 2008 1:37 pm
Posts: 88
Location: Cyprus
Country: Cyprus (cy)
My company restricts access to these download pages...Anyone kind enough to upload the ocx file somewhere "clean"? :)
Thanks

EDIT: nevermind, I downloaded the file at home and sent to my email.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Business Analysis Tool
PostPosted: Tue Dec 02, 2008 11:25 am 
Offline

Joined: Thu Jun 05, 2008 1:37 pm
Posts: 88
Location: Cyprus
Country: Cyprus (cy)
I have local testing databases but I can't connect to those. Is there a way to manually select the type to write down the path? I have SQLserver installed but can't get through with the current program configuration.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: wimvdr and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


Search for:
Jump to: