mibuso.com

Microsoft Business Solutions online community
It is currently Thu Oct 23, 2014 2:37 am

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: How to setup COGS - the CPA way?
PostPosted: Tue Mar 17, 2009 9:34 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Nov 07, 1999 8:01 am
Posts: 2070
Location: Wilrijk, Belgium
Country: Belgium (be)
How to setup COGS - the CPA way?

http://www.mibuso.com/howtoinfo.asp?FileID=21

Discuss this How To here.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How to setup COGS - the CPA way?
PostPosted: Wed Mar 18, 2009 10:51 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 08, 2005 9:12 am
Posts: 2914
Location: India
Country: India (in)
Seems too good....

Row Type is something new to me....
I will explore the usage! Thanks Alex

_________________
CA Sandeep Singla
http://ssdynamics.co.in


Top
 Profile E-mail WWW  
 
 Post subject: Re: How to setup COGS - the CPA way?
PostPosted: Thu Mar 19, 2009 12:02 am 
Offline
MVP Microsoft Dynamics NAV

Joined: Fri Jun 11, 2004 9:05 pm
Posts: 5013
Location: Los Angeles, CA
Country: United States (us)
ssingla wrote:
Seems too good....


Umm.... Thanks?

I think Row Type was something that was first introduced in the localized for NA version, but it has made its way to the WW version.

_________________
Confessions of a Dynamics NAV Consultant = my blog
AP Commerce, Inc. = where I work

Getting Started with Dynamics NAV 2013 Application Development = my book


Top
 Profile E-mail WWW  
 
 Post subject: Re: How to setup COGS - the CPA way?
PostPosted: Thu Mar 19, 2009 9:43 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 08, 2005 9:12 am
Posts: 2914
Location: India
Country: India (in)
Just used the Row Type today live for a client and it worked like :-({|=

_________________
CA Sandeep Singla
http://ssdynamics.co.in


Top
 Profile E-mail WWW  
 
 Post subject: Re: How to setup COGS - the CPA way?
PostPosted: Fri Oct 16, 2009 4:20 pm 
Offline
NAV TechDays 2014 attendee

Joined: Fri Sep 05, 2003 11:06 am
Posts: 783
Location: Bremen
Country: Germany (de)
Nice How-to, but :
Alex Chow wrote:
In this case, the COGS is automatically calculated and posted to your COGS account. The COGS posted by NAV is ALWAYS correct. Don't assume otherwise.

Did you mean that there is no difference between the calculated and the posted COGS or that the COGS calculated in the inventory adjustment is always correct? I would strongly disagree with the latter.

_________________
Kai Kowalewski


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How to setup COGS - the CPA way?
PostPosted: Thu Jan 14, 2010 9:18 pm 
Offline
MVP Microsoft Dynamics NAV

Joined: Fri Jun 11, 2004 9:05 pm
Posts: 5013
Location: Los Angeles, CA
Country: United States (us)
What I mean is:

Quote:
The COGS posted by NAV is ALWAYS correct.


So your goal is to match to the NAV COGS.

_________________
Confessions of a Dynamics NAV Consultant = my blog
AP Commerce, Inc. = where I work

Getting Started with Dynamics NAV 2013 Application Development = my book


Top
 Profile E-mail WWW  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


Search for:
Jump to: