mibuso.com

Microsoft Business Solutions online community
It is currently Wed Jul 30, 2014 3:06 pm

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Error In Job Queue Creation
PostPosted: Sat Mar 17, 2012 9:58 am 
Offline

Joined: Sat Mar 17, 2012 6:43 am
Posts: 2
Country: India (in)
Hi All,
Good Afternoon.
I tried to create a job in NAS 2009.
When i tried to create the job as REPORT in Object type to RUN, It was Success.
But it was like Code Unit, I got the error message like
The codeunit was called with a Job Queue Entry record. It has no parameters.
I give the parameter string as JOBQUEUE. Plz help to solve this issue.

Thanks in advance,
Kirang.


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Error In Job Queue Creation
PostPosted: Sat Mar 17, 2012 3:48 pm 
Offline
MVP Microsoft Dynamics NAV

Joined: Thu Jan 02, 2003 6:37 pm
Posts: 7989
Location: Howell, MI
Country: United States (us)
You can't just call any codeunit from the job queue, it has to have a job queue entry record as a parameter. You would want to create a new codeunit, with a job queue entry record as a parameter, and then from that codeunit, you run the other codeunit. This way, you can take care of parameters in your own codeunit without having to modify the other one.

Run the job queue from a NAV client, or turn on the NAS debugger and step through the code. Look at the parameters and how those are passed. Observe, learn, and adjust your code accordingly.

_________________
Daniel Rimmelzwaan
MVP - Dynamics NAV


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Error In Job Queue Creation
PostPosted: Sat Mar 17, 2012 4:16 pm 
Offline
Site Admin
MVP Microsoft Dynamics NAV
NAV TechDays 2014 attendee

Joined: Sun Nov 07, 1999 8:01 am
Posts: 3493
Location: Wilrijk
Country: Belgium (be)
kiran_g wrote:
But it was like Code Unit, I got the error message like

Please let us know the exact error message.

_________________
No support using PM or e-mail - Please use this forum.
Search is your friend || Mark your Topic as SOLVED (= green checkmark) when your question is answered || Read the Forum Rules before making a posting

»»» Mark your calendar: NAV TechDays 2014 - 20 & 21 November 2014 ««« Visit the conference website: www.navtechdays.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Error In Job Queue Creation
PostPosted: Mon Mar 19, 2012 3:46 am 
Offline

Joined: Sat Mar 17, 2012 6:43 am
Posts: 2
Country: India (in)
can you please provide an example for creating a sample job for CODE UNIT
in NAV 2009



Thanks in Advance,
Kirang.


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: Error In Job Queue Creation
PostPosted: Tue Mar 20, 2012 4:45 am 
Offline
MVP Microsoft Dynamics NAV

Joined: Thu Jan 02, 2003 6:37 pm
Posts: 7989
Location: Howell, MI
Country: United States (us)
It already has examples, take a look in the Job Queue in a Cronus database.

_________________
Daniel Rimmelzwaan
MVP - Dynamics NAV


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Error In Job Queue Creation
PostPosted: Tue Mar 20, 2012 7:52 am 
Offline

Joined: Sat Sep 05, 2009 11:10 am
Posts: 51
Country: Sri Lanka (lk)
Check this topic.

http://navtechnical.blogspot.com/2012/0 ... s-and.html


Top
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: tothszabolcs and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


Search for:
Jump to: